Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site. Welkom! Mijn naam is Mirjam van den Heuvel. Sinds dit jaar ben ik niet alleen lactatiekundige IBCLC, maar mag ik mezelf ook  Borstweefselbehandelaar en MSTR® Littekenbehandelaar noemen.

Na te hebben gelezen over hoe fantastisch zo’n borstweefselbehandeling en MSTR® Littekenbehandeling kan bijdragen aan de gezondheid van de vrouw was ik om en ben ik de opleiding gaan doen. Deze opleiding is een enorme verdieping geweest in mijn kennis en het is van onschatbare waarde voor mijn praktijk. Ik behandel nu niet alleen zwangere en pas bevallen vrouwen, maar ook vrouwen tussen de 18 en pak ‘m beet 70 jaar.

Bij mij in de praktijk is er ruimte voor al je vragen. Ik denk dat ik van mezelf mag zeggen dat ik een open en rustig persoon zonder oordeel ben. Ik luister graag naar wat je me te vertellen heb en neem alle tijd voor je om je te behandelen. Bij mij staan jouw gezondheid en jouw wensen voorop. Het is mijn doel om je met een ontspannen gevoel vol zelfvertrouwen de deur uit te laten lopen.